29/9/10

ΙΧΩΡ

ΙΧΩΡ

Στον ΙΧΩΡ γίνεται αναφορά απο αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφούς, και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον  Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό.
   Η ουσία ΙΧΩΡ (ή ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.

Γράφει ο Όμηρος:
<<ρέε δ΄ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν>>.
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα <<ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα>> (Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3)

Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δενυπόκειται στους νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης.

Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων,
είναι η ουσία που ενεργοποιείται απο την ακτινοβολία του Σοίριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια.
Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορλα της στον γίγαντα Τάλω γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ, ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.

Πρίν μερικά χρόνια οι Γερμανοί βρήκαν τα συντρίμια ενός ιπτάμενου δίσκου και σε ενα απο τα κομμάτια του ήταν γραμμένη με αρχαιοελληνική γραφή η λέξη ... "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Μα και σε άλλες αναφορές λέγεται, οτι πολλά απο τα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) φέρουν το γράμμα Ε"
Αν όλα αυτά είναι αλήθεια ενισχύεται η άποψη ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Ανδρομείδειων που κατοίκουσαν στον Σείριο και κατόπιν την Γή.
Επέλεξαν σαν χώρο διαμονής την σημερινή ΕΛΛΑΔΑ που την ονόμασαν τότε ΣΕΛΑΣ, ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ.
Αυτό χρονολογείται 30.000 περίπου και πλέον χρόνια.
Υπό αυτήν την πραγματικότητα οι Έλληνες δεν είναι απόγονοι των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι σιωνιστές, η αλήθεια αποκρύπτεται εσκεμμένα.

Τελευταία Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.

Ο ΙΧΩΡ μεταδίδεται από τον άνδρα!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες εύκολα νομίζω πως μπορούμε να κατανοήσουμε σε τι οφείλεται το μένος κατά των Ελλήνων...

28/9/10

2012

Όπως μας είναι ήδη γνωστό, από τον επιστημονικό κλάδο της αστρονομίας,

επίκειται μια συνοδός πλανητών με την Γη μας των :  ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, την συγκεκριμένη ημερομηνία. (21/12/2012)

επομένως  μιλάμε για γεγονός.  Μπορούν όμως οι ανθρώπινοι νόες να φανταστούν τις επιπτώσεις αυτής της συνόδου;  είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να κατανοήσουμε τα μυστήρια του σύμπαντος.

Το τι θα συμβεί λοιπόν μας το αναφέρουν οι Ολύμπιοι σε μήνυμα τους.

((ΣΤΗΣ /22/12/2012.)) «ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ. KATΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. TO ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΙΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΑΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΕΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΑΙΑ. Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. «ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΤΕΛΗΣ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ».

Οι άγγελοι


Ενας καλός αδελφός μας απέστειλε μια διήγηση, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Είναι πολύ συγκινητική καί συνάμα πολύ διδακτική. Την παρουσιάζω πιο κάτω . Μου θυμίζει μια παρόμοια διήγηση, που αναφέρεται σε προσκυνητές του Αγίου ‘Ορους. Είχαν αναχωρήσει από ένα Μοναστήρι και επορεύοντο σε κάποιο άλλο με τα πόδια βέβαια. Στο δρόμο όμως τους βρήκε χιονοθύελλα. Κινδύνευαν. Προσευχήθηκαν όμως και ο Κύριος ήκουσε των προσευχών τους. Έστειλε αγγέλους, οι οποίοι αοράτως τους συνώδευσαν και τους προστάτευαν. Όταν συνειδητοποίησαν, ότι είχαν ξεπεράσει ένα μεγάλο κίνδυνο, γεμάτοι από χαρά στάθηκαν για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Και, ως εκ θαύματος, όταν εμφάνισαν το φίλμ, είδαν με έκπληξη να είναι ανάμεσά τους αποτυπωμένες και οι σκιές αγίων Αγγέλων!!!!! 

Το κορίτσι με το πιάνο

Κάποτε σε μια γειτονιά της Αθήνας υπήρχε ένα αρχοντόσπιτο, αυτά τα παλιά με τους διώροφα κτίσματα με εσωτερικές σκάλες και με κήπο. Σε αυτό το σπίτι έμενε μια τριμελής οικογένεια. Ο άντρας δούλευε σε κάποια μικρή επιχείρηση, η γυναίκα του σπιτιού ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού ενώ το παιδί τους, ένα μικρό κοριτσάκι πήγαινε σχολείο. Το κοριτσάκι αυτό είχε σαν χόμπι τη μουσική και του άρεσε πολύ το πιάνο.

Έτσι λοιπόν οι γονείς του το έγραψαν σε ένα ωδείο και λίγο καιρό αργότερα του αγόρασαν και ένα πιάνο για να μπορεί να κάνει πρακτική εξάσκηση. Το μικρό κορίτσι καθόταν λοιπόν κάθε απόγευμα, αφού τελείωνε όλες τις άλλες του δουλειές, και έπαιζε πιάνο για αρκετές ώρες.

Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια κάθε μέρα σχεδόν πάντα μια συγκεκριμένη ώρα (ας πούμε ότι η ώρα αυτή ήταν 6 το απόγευμα). Μια μέρα όμως η μητέρα του της είπε να κάνει κάποιες δουλειές γιατί εκείνη θα έφευγε. Το κοριτσάκι δεν έκανε τις δουλειές που του είχε πει η μητέρα του και άρχισε να παίζει πιάνο. Όταν γύρισε η μητέρα του το βρήκε να παίζει πιάνο και υπέθεσε ότι οι δουλειές που τις είχε αναθέσει είχαν γίνει.

Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι το κοριτσάκι δεν είχε κάνει τίποτα απολύτως έγινε έξω φρενών. Τότε άρχισε να μαλώνει το κορίτσι και ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς. Η μικρή έφυγε κλαίγοντας και άρχισε να ανεβαίνει την μεγάλη ξύλινη σκάλα μέχρι που την τράβηξε η μητέρα της.

Τότε το κοριτσάκι παραπάτησε και έπεσε από την σκάλα, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και πέθανε. Μετά από το συμβάν οι γονείς της άφησαν το σπίτι αυτό και μετακόμισαν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Το σπίτι αυτό ερήμωσε καθώς δεν είχε απομείνει τίποτα εκεί μέσα. Όμως όποιος περάσει έξω από αυτό το σπίτι αυτό μια συγκεκριμένη ώρα θα ακούσει το μικρό κορίτσι να παίζει πιάνο.

27/9/10

Σατανισμος και Heavh Metal

Τι ειναι η Ηeavy Metal


Οι μουσικές προτιμήσεις των ανθρώπων ποικίλουν όπως άλλοστε και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου.Κάθε είδος μουσικής έχει και την ανάλογη φήμη.Η Heavy Metal συνήθως χαρακτηρίζεται αρνητικά από το πρώτο άκουσμα.Από την άλλη μεριά κάποιοι την θεωρούν ένα μη επιβλαβές είδος μουσικής.
Κύρια στοιχεία της Metal είναι η ένταση του ήχου της,οι στίχοι της,όπως επίσης και η εικόνα που προβάλλει κάθε star.Οι επιθετικοί και γεμάτοι ενέργεια,αυτοί στίχοι της,έχουν προκαλέσει αρκετές διαφωνίες όσον αφορά την ποιότητα αυτού του είδους της μουσικής.
Η Heavy Metal χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες.Αυτές είναι η death metal,η thrash metal,η speed metal,η broutal metal,η satanic metal,ηnu metal κ.α.
Ονόματα συγκροτημάτων,τραγουδιστών και τραγουδιών που προκαλούν στην ιστορία της Heavy Metal είναι άπειρα.AD/DC που σημαίνει "Anti-Christ/Death to Christ",δηλαδή "Αντίχριστος/Θάνατος στον Χριστό",Black Sabbath από την λέξη "Σάββατα" που είναι τελετές μαύρης μαγείας,το τραγούδι "To Their Satanic Majesties",δηλαδή "Στις Σατανικές τους Μεγαλειότητες",κ.α.
Από σατανική άποψη,η αρχή έγινε από το συγκρότημα Black Sabbath,οι οποίοι δεν είχαν καμία ιδέα για τον αποκρυφισμό,αλλά για να τραβήξουν την προσοχή των ωέων έπρεπε να προκαλέσουν μεγάλο σάλο με το όνομά τους και γι'αυτό κατέληξαν στην χρησιμοποίηση σατανικών στοιχείων,κάτι το οποίο ήταν αποτελεσματικό αν κρίνουμαι από την μεγάλη επιτυχία πού είχαν.
Ακολούθησαν ονόματα όπως AC/DC,Iron Maiden,Metallica,Alice Cooper κ.α.


Σατανισμος και Heavy Metal



Απ'την αρχή μπορούμε όλοι να δούμε πως στην Heavy Metal υπάρχουν τραγουδιστές και συγκροτήματα που κάνουν αναφορές μέσα από τα τραγούδια τους στον σατανισμό και στην μαύρη μαγεία.
Μπορεί να αναρωτηθείτε,γιατί μόνο η συγκεκριμένη μουσική;Ίσως γιατί προσφέρεται πιο πολύ από τα άλλα είδη.Οι ρυθμοί της είναι πολύ γρήγοροι και είναι πολύ διαδεδομένη ανάμεσα στους νέους.
Μερικοί από τα συγκροτήματα και τους τραγουδιστές που έχουν κατηγορηθεί για σατανισμό είναι:Black Sabbath,Alice Cooper,Ac/DC,Led Zeppelin,Venom,Iron Maiden,Metalllica,Sex Pistols,Rolling Stones κ.α.
Οι συναυλίες τους προκαλούν,όπως επίσης και τα εξώφυλλα των CD τους στα οποία διακρίνονται:
Σατανικά σύμβολα,όπως αναποδογυρισμένοι σταυροί,πυραμίδες,πεντάγραμμα,εξάγραμμα,ο αριθμός 666
Σκηνές ανθρωποθυσιών,μαύρες λειτουργίες και σατανικές αναπαραστάσεις
Μορφές που θυμίζουν τον διάβολο,τον θάνατο και την κόλαση.
Ο τρόπος που παίζουν την μουσική τους,η αγριάδα της ίδιας της μουσικής τους,συμπληρώνουν την εικόνα.
Σε πολλές συναυλίες,σπρωξίματα και κλωτσιές συμπληρώνουν τα shows,τα οποία σοκάρουν.Οι W.A.S.P. πάνω στην σκηνή,πίνουν αίμα από κρανία και κόβουν κρέατα με τσεκούρι,πετώντας τα στην συνέχεια στο κοινό.Ο Ozzy Osbourne των Black Sabbath έχει κόψει με τα δόντια του πάνω στην σκηνή το κεφάλι μιας ζωντανής νυχτερίδας.Το ίδιο έχει κάνει και με ένα περιστέρι.
Τα διάφορα σύμβολα υπήρχαν πάντα στην ανθρώπινη ιστορία.Είναι στοιχεία αναγνώρισης,ταυτότητας,κυριαρχίας.Σύμβολα συναντάμε πολλά στη Heavy Metal.Αυτά είναι:
Ο σατανικός σταυρός.Με το ανεστραμένο ερωτηματικό θέτει σε αμφιβολία την Σταυρική Θυσία του Χριστού
Ο ανεστραμένος σταυρός.Είναι ένα σατανικό σύμβολο που συναντιέται πολύ συχνά στον κόσμο της Heavy Metal
Η πυραμίδα.Είναι το κύριο σύμβολο της Αιγυπτιακής θρησκείας.Στις Αιγυπτιακές προκαταλήψεις πιστεύεται ότι εμπεριέχει την δύναμη του ήλιου,της γης και των αστεριών.Πίστευαν ότι η μεταφυσική δύναμη του σύμπαντος θα έρχονταν κάτω,ξεπηδώντας από την κορυφή της πυραμίδας και θα έβρεχε με μεταφυσική ζωή το μέσα περιεχόμενο.Η πυραμίδα είναι απόλυτα συνεδεμένη με την μετεμψύχωση.Την συναντάμε σε εξώφυλλα δίσκων και σκηνικά των συναυλιών.
Το σύμβολο Μπαθομέτ.Με το κεφάλι του τράγου συμβολίσει τον Σατανά και υπάρχει στο εξώφυλλο της Σατανικής Βίβλου και στα εξώφυλλα πολλών CD της Heavy Metal
Το πεντάκτινο αστέρι ή πεντάλφα.Είναι το σύμβολο της μαύρης μαγείας και το πιο συνηθισμένο στην Heany Metal
Το εξάκτινο αστέρι ή εξάλφα.Είναι το σύμβολο του απόλυτου κακού.Τα δύο τρίγωνα που το σχηματίζουν και είναι το ένα μαύρο και το άλλο άσπρο,συμβολίζουν την λευκή και την μαύρη μαγεία.
Το σύμβολο που σχηματίζεται από ένα Άλφα μέσα σε έναν κύκλο.Χρησιμοποιήται στην Heavy Metal και στην Punk Rock.Το μύνημά του είναι "Εξέγερση"
Το Ankh.Είναι πολύ συνηθισμένο σύμβολο.Συμβολίζει την μετεμψύχωση και συναντάται στις πυραμίδες,στο δωμάτιο των νεκρών
Όλα αυτά τα σύμβολα χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ή μικρό βαθμό σε αξεσουάρ,εξώφυλλα και σκηνικά συναυλιών.

Σατανας Vs Χριστος.

«Ο Θεός πέθανε! Ζήτω ο Σατανάς». Να, λοιπόν, πια είναι η κραυγή της νέας θρησκείας που φέρει το όνομα «Σατανισμός». Έμβλημά της, μορφή τράγου με το σύμβολο της πεντάλφα, ενώ στο μέτωπό του έχει χαραγμένο τον αριθμό 666.
Που Επικρατεί;
Μα, στις ΗΠΑ, που αλλού; Αυτή η νέα θρησκευτική κίνηση, έκανε την εμφάνισή της σε περισσότερες από 50 πόλεις των ΗΠΑ. Η δράση των μελών της είναι μεγάλη.
«Είμαστε κήρυκες του ονόματος του θηρίου 666, που θα κυριαρχήσει στους αιώνες των αιώνων». «Ο Σατανάς ζει και βασιλεύει». «Ζήτω ο Σατανάς». «Ζήτω η ανομία». Με τέτοια συνθήματα, λοιπόν, γραμμένα στους τοίχους των σπιτιών και ναών, η σατανική αυτή οργάνωση συντάραξε με τα εγκλήματά της ολόκληρη σχεδόν την Αμερική και όχι μόνο!
Λογικό είναι, για να καταλάβουμε σε βάθος μια θρησκεία θα πρέπει κατ’ αρχήν, να δούμε ποιος είναι ο αρχηγός της ή το είδωλό της. Στον σατανισμό λοιπόν δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Σατανά.
Τι είναι ο Σατανάς;
Ο Σατανάς (Εβραϊκά Satan) σημαίνει «αντίδικοςαντίπαλος, εχθρός». Η Καινή Διαθήκη αποκαλεί το Σατανά, άρχοντα των δαιμόνων.
Είναι ο βασικός εχθρός του Θεού και της ανθρώπινης ψυχής. Αλλα ονόματα που του αποδίδονται είναι τα εξής: «Διάβολος, Όφις αρχαίος, Πλάνος της οικουμένης, Άρχοντας αυτού του κόσμου, Πονηρός, Πειράζων, Αππολύων, Αβαδδών, Βελλίαλ, Βεελζεβούλ» κ.α. Είναι αυτός που εξωθεί τους ανθρώπους στην αμαρτία και στην αποστασία από τον Θεό.
Ο Σατανάς πριν ξεπέσει, ήταν ένα Χερούβ του Θεού. Μια περιγραφή του έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του Ησαΐα ιδ΄ 12-15, που μεταφορικά γράφεται για το βασιλιά των Βαβυλωνίων, και έχει τα εξής λόγια: «... Πως έπεσες εκ του ουρανού, Εωσφόρε, υιέ της Αυγής! Συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα έθνη! Συ, δε, έλεγες εν τη καρδία σου. ‘‘Θέλω αναβεί εις τον ουρανόν, θέλω υψώσει το θρόνο μου υπεράνω των άστρων του Θεού, και θέλω καθίσει επί το όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του βορρά, θέλω αναβεί επί τα ύψη των νεφελών, θέλω είσθαι όμοιος του Υψίστου’’. Εις τον Άδη όμως θέλεις καταβεί, εις τα βάθη του λάκκου». Για να δει κάποιος το ρόλο του Σατανά, αρκεί να διαβάσει το πρώτο και το δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιώβ, στην Παλαιά Διαθήκη. Ο Σατανάς είναι ένας ψευτοποιμένας, σε αντίθετη με τον αληθινό Ποιμένα τον Ιησού Χριστό.
Αναφέρεται και ως μάταιος ποιμένας, στα εβραϊκά «Χαελίλ» όπου το ουσιαστικό «ελίλ» (από τη ρίζα «αλάλ», δηλαδή, είμαι αδύνατος, ανεπαρκής), σημαίνει: «ανεπάρκεια, αναξιότητα». Αυτό είναι λοιπόν και ο Σατανάς. Ανάξιος και ανεπαρκής. Το έργο του είναι η καταστροφή των ψυχών. Προσπάθησε να, ματαιώσει τον ερχομό του Μεσσία Ιησού Χριστού δίχως αποτέλεσμα. Από αρχής επιτέθηκε στην ανθρώπινη φυλή για  να τη διαφθείρει και να μην έρθει το «Σπέρμα» ο Ιησούς (βλέπε Πράξεις Αποστόλων ιγ΄ 23). Αυτό φαίνεται στην σαρκική επαφή των δαιμόνων με τις γυναίκες των ανθρώπων (βλέπε Γένεσις:s’ 1-4, και Ιούδας:εδάφια 6 και 8) όπου προσπάθησε ο σατανάς να δημιουργήσει μια γενιά δαιμονικών ανθρώπων για να αποκλείσει μέσω της διεφθαρμένης αυτής γενιάς τη γέννηση του Ιησού Χριστού γιαυτό ο Θεός κατέστρεψε με κατακλυσμό όλη την ανθρώπινη φυλή, σώζοντας μόνο το Νώε και την οικογένειά του.
Και όμως τον λατρεύουν!!
Η Σατανολατρεία ξεκίνησε από αρχαιοτάτων χρόνων και εξακολουθεί στις ημέρες μας. Οι πιστοί του Σατανά προπαγανδίζουν το κήρυγμα του καθώς και την αποκρυφιστική λατρεία του, με τρία κυρίως μέσα. Τη φιλολογία, τη Σατανική μουσική και την αποκρυφιστική λατρεία. Στο πρώτο περιγράφουν το Σατανά και τα έργα του σε πολλά βιβλία με πιο γνωστό τη «Σατανική Βίβλο» που τη συνοδεύει το εγχειρίδιο «Σατανική Τελετουργία». Τα έργα αυτά τα έγραψε ο Anton LaVey, «αρχιερέας» του σατανισμού.
Στο δεύτερο μέσο, έχουν τη μουσική σε ρυθμό «σκληρού ροκ» και παίζεται σε κέντρα του σατανισμού. Συνοδεύεται από σεξουαλικά εκθέματα, γυμνισμό και κάθε λογής όργια! Οι οπαδοί του έχουν βαμμένα πρόσωπα και τατουάζ στο σώμα τους που γράφουν «Χαίρε Σατανά» και πολλά άλλα παρόμοια. Το τραγούδι ροκ «γλυκέ μου Σατανά» (My Sweet Satan), σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, όπως γράφουν. Στο τρίτο μέσο έχουν απάνθρωπες και αποκρουστικές εκδηλώσεις οι οπαδοί της «Εκκλησίας του Σατανά».
Η διαβολική τους απασχόληση είναι τα κοιμητήρια, τα φέρετρα, τα κρεματόρια καθώς και οι δολοφονίες, διότι το κέντρο του «ευαγγελίου» τους, είναι ο θάνατος. Το φυσικό περιβάλλον του σατανιστή είναι το κοιμητήριο. Ο μυημένος πρέπει απαραίτητα να κλειστεί για λίγο σε ένα φέρετρο με το νεκρό σώμα. Στον «σατανικό δείπνο» πίνουν ένα υγρό μίγμα ανακατεμένο με αίμα ανθρώπινο, ούρα και κρασί.
Ο σκοπός του σατανισμού είναι η πλήρη ματαίωση και καταστροφή της αλήθειας του Θεού μέσα από τις σελίδες της Αγίας Γραφής. Η Βίβλος του Θεού τους ενοχλεί αφάνταστα. Ένα τμήμα της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, μετά από δημόσια ψηφοφορία του πληθυσμού, ψήφισε να διδάσκεται στα σχολεία παράλληλα με τη θεωρία της εξέλιξης (Δαρβίνος) και η εκδοχή της Βιβλικής δημιουργίας. Η εκκλησία του Σατανά της πόλης Σαν Ζοζά, Καλιφόρνιας, σαν διαμαρτυρία για το ψήφισμα αυτό, έγραψε επιστολή δια της ιέρειας του ναού τους, Μάργκαρετ Γουέντελ, και διατύπωνε τη γνώμη ότι εκτός από την αθεϊστική θεωρία της εξέλιξης, καμιά εκδοχή για τη δημιουργία δεν πρέπει να διδάσκεται στα δημόσια σχολεία των ΗΠΑ.
Λίγο διάλειμμα για σκέψεις
Εύκολα, ίσως, μπορεί κάποιος να μπλεχτεί σ’ αυτή τη σατανική παγίδα. Μπορεί όμως να ξεφύγει κάποτε; Υπάρχει τρόπος; «Δύο τρόποι απαγκίστρωσης υπάρχουν: Το ψυχιατρείο και ο θάνατος. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει». Αυτά δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης του Σαν Φραντζίσκο της Καλιφόρνια, όπου και παρακολουθεί στενά τη δραστηριότητα του σατανισμού. Και όμως, υπάρχει και άλλος τρόπος ή μάλλον ο μόνος τρόπος. Είναι ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος ελευθερωτής. Αυτός μπορεί να λυτρώσει τον άνθρωπο από τα σατανικά δίχτυα. Ο μετανοημένος σατανιστής που δεν μπορεί να ξεφύγει από την επιρροή του Σατανά, αρκεί και μόνο να δεχτεί τον Ιησού Χριστό να τον επικαλεστεί στη ζωή του και να περιμένει την επέμβαση. Ο ίδιος ο Κύριος το είπε: «Ελάτε σε μένα όλοι οι κουρασμένοι και φορτωμένοι, και εγώ θα σας αναπαύσω» (Ματθαίος ια΄ 28). Και αλλού πάλι μας βεβαιώνει: «Γνωρίστε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει» και η Αλήθεια είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός. Το είπε ο ίδιος: «Εγώ είμαι η οδός, και η ΑΛΗΘΕΙΑ, και η ζωή» (Ιωάννης ιδ΄ 6).
Ο Κύριος Ιησούς ονόμασε το Σατανά «ανθρωποκτόνο», διότι τα έργα του είναι δολοφονία, μίσος, απάτη, ανομία. Σαν πηγή του θανάτου και κάθε μορφής κακού, ρίχνει την ψυχή σε πνευματικό σκοτάδι. Είναι ένα θηρίο.
Γι’ αυτό διάλεξε ποιανού θέλεις να είσαι. Του θηρίου, ή του Κυρίου;

Η επιλογη, τα σχολια, και τα συμπερασματα δικα σας.

Σατανας,satan,εωσφορος,lucifer,διαβολος.Ποιος ειναι τελικα?


Oι άγγελοι πλάστηκαν την πρώτη ημέρα που ο Κύριος έφερε το φως. Πλάσματα ανώτερα από κάθε άνθρωπο, δημιουργήθηκαν για να υμνούν τον Πατέρα τους και να μεταφέρουν την βούληση Του. Πρώτος ανάμεσα σε όλες τις τάξεις ήταν ο Εωσφόρος - αυτός που φέρνει το φως - το ον που μπροστά στον θρόνο Του είχε την θέση και την δύναμη να κοιτάζει το Είναι του Δημιουργού.


"Το σώμα του το πνευματικό ήταν διάφανο, κρυστάλλινο, λουσμένο στο ίδιο το φως που πήγαζε από τον θρόνο της Μεγαλοσύνης. Τα χέρια του τα είχε απλωμένα σαν να αγκάλιαζε κάτι, σαν να αγκάλιαζε τον χώρο της επικράτειας που του είχε παραχωρήσει ο Δημιουργός, την απεραντοσύνη του κόσμου. Σύμβολα εξουσίας και δύναμης κοσμούσαν τα δάχτυλα του και στα νώτα του απλώνονταν οι πιο υποβλητικές φτερούγες που γνώρισαν ποτέ τα τάγματα των αγγέλων. Ένας πύρινος λωτός τον έντυνε από τα πόδια μέχρι την μέση, και από εκεί έφευγαν προς τα πάνω δυο τεράστια φλογισμένα πέπλα. Στην κεφαλή, σαν άλλη κορόνα δόξας και τιμής, δυο πάλλευκα υπέροχα στην αίσθηση, φτερά σχημάτιζαν τη δόξα του Υιού της Αυγής. Την μορφή του στεφάνωναν χιλιάδες μικρά και μεγάλα άστρα, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι συνοδοί άγγελοι. Με σάλπιγγες, τύμπανα και κρουστά είχαν ως έργο τους να αναγγείλουν την είσοδο και την έξοδο του μεγάλου αρχηγού. Κι αυτός φαινόταν να στέκει ασυναγώνιστος μέσα στην απόλυτη ηρεμία του".


Το ερώτημα του γιατί η θαυμαστή αυτή φιγούρα οδηγήθηκε στο να ξεκινήσει την πρώτη επανάσταση και να καταλήξει μακριά από τους ουρανούς, προβλημάτισε πολλούς ερμηνευτές των Γραφών και σχημάτισε πολλές υποθέσεις δημιουργώντας κάθε φορά και μια διαφορετική εξελικτική ιστορία, προσδίδοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά και κάποια στοιχεία στο πρόσωπο του αρχαγγέλου. Το μόνο βέβαιο είναι πως υπήρξε μια κάποια αντιζηλία όπου οδήγησε σε μια υποτιθέμενη διαφωνία έτσι ώστε να κάνει ακόμη και των προφήτη Ησαία (κεφ. 14, στίχοι 12-15) να αναρωτιέται αλλά και να μας περιγράφει: "Πως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής! Πάνω στην γη συντρίφτηκες, εσύ που υπέταξες λαούς. Έλεγες μέσα σου: 'Στον ουρανό θ'ανέβω, τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού. Θα πάρω θέση πάνω στο βουνό, στο μακρινό βορρά που οι Θεοί συνάζονται. Θ'ανέβω πάνω από τα σύννεφα και με τον ύψιστο θα είμαι ίσος.' Μα έπεσες μέσα στον Άδη, στης αβύσσου το βυθό"


Μαζί λοιπόν με τον πρώτο των πρώτων, ακολούθησαν στην Κόλαση το ένα τρίτο των αγγελικών δυνάμεων αναγνωρίζοντας όλες σαν κύριο τους μονάχα των Σατανά, την μεταστοιχείωση του Εωσφόρου. Η έννοια του Σατανά στην Παλαιά Διαθήκη μοιάζει να ακολουθεί μια εξελικτική πορεία αφού αρχικά η λέξη Satan (με άρθρο) δηλώνει τον άγγελο που ο Γιαχβέ ο ίδιος έχει εμπιστευτεί μια αποστολή. Σαν έτσι, ο Σατανάς λειτουργεί όπως ο δημόσιος κατήγορος που υπάρχει και θυμίζει στον Γιαχβέ την ενοχή των ανθρώπων. Πολύ γνωστό είναι μάλιστα το παράδειγμα όπου δοκιμάζει την πίστη του Ιώβ μετά από άδεια του Γιαχβέ. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως η στάση αυτή διαφέρει κάθετα από την μετεξέλιξη της αφού για τον Εβραίο της Παλαιάς Διαθήκης, ο κόσμος του είναι αυστηρά μονοθεϊστικός, αδυνατώντας έτσι να αποδώσει αυτοβουλία σε ένα δαίμονα που να προκαλεί δυστυχίες. Η στάση αυτή μοιάζει να αλλάζει λίγο την περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας των Εβραίων όπου το Satan γίνεται κύριο όνομα, χωρίς πλέον άρθρο, και έτσι αρχίζει να κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του μια αυτόβουλη αρνητική ενέργεια που προσωποποιείται στην φιγούρα του Σατανά ή Διαβόλου (αυτός που διαβάλει, που συκοφαντεί).

Αρχικά ο σατανάς και οι δαίμονές του δε δημιουργήθηκαν κακοί. Ο σατανάς πριν από την πτώση του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ουράνια πνεύματα και το όνομά του ήταν Εωσφόρος «αυτός που μεταφέρει το φως» κατέχοντας θέση στο ύψιστο σημείο των Ασωμάτων Δυνάμεων και της πνευματικής τελειότητας. Σαν πνεύμα είναι αγέραστος και αθάνατος κατέχοντας όλες τις ιδιότητες του αγγελικού κόσμου, δεν έχει χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς, είναι αεικίνητος, έχει υψηλή πνευματική διαύγεια, είναι άυλος, αυτάρκης και εξαρτάται μόνο από το Θεό.

Πριν από την πτώση του ήταν ο πρώτος στην ιεραρχία των αγγέλων έχοντας δύναμη, λαμπρότητα, σοφία αλλά και την καλοσύνη της αγγελικής φύσης. Πως λοιπόν αυτό το λαμπρό ουράνιο πνεύμα κατρακύλησε στην πτώση; Πριν όμως παρακολουθήσουμε την πτώση του Εωσφόρου θα πρέπει να γνωρίζουμε για τους αγγέλους τα εξής:

άγγελοι δημιουργήθηκαν πριν από την κτίση του κόσμου (Ιώβ λη 7).

2. Είναι όντα πνευματικά και ασώματα.

3. Ως πλάσματα του Θεού έχουν ελεύθερη βούληση.

4. Μπορούν να προκόψουν πνευματικά ή να πέσουν σε αμαρτία.


Ετσι στα πλαίσια της παραχωρημένης από το Πανάγαθο Θεό ελευθερίας ο Εωσφόρος διάλεξε την πτώση του. Ο προφήτης Ιεζεκιήλ περιγράφει ως εξής την πτώση του Εωσφόρου (28:15): «Από την ημέρα που πλάστηκες μέχρι την ημέρα που αμάρτησες ήσουν τέλειος στη συμπεριφορά σου». Και συνεχίζει στο στιχ. 17 ο Ιεζεκιήλ: «επειδή είχες ομορφιά περηφανεύτηκες, επειδή είχες μεγάλη δόξα η σοφία σου διαφθάρθηκε». Η υπερηφάνεια του Εωσφόρου μετατράπηκε σε αυταπάτη και τελικά κατέληξε σε στάση. Ο προφήτης Ησαΐας αναφέρει στο 14: 13, 14 : «έλεγες μέσα σου στον ουρανό θα ανεβώ και τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού, θα πάρω θέση πάνω στο βουνό& θα ανεβώ πάνω από τα σύννεφα και με τον Ύψιστο θα είμαι ίσος». Η περηφάνια κατάντησε αλαζόνα τον Εωσφόρο με αποτέλεσμα να έχει ξεγελαστεί σε άκρατο σημείο και να ζητάει να είναι ίσος με το Θεό. Η αλαζονεία λοιπόν ήταν ένα από τα πλέον βασικά αίτια που οδήγησαν τον Εωσφόρο στην πτώση. Μαζί του παρέσυρε και ένα μεγάλο αριθμό αγγέλων από όλα τα Τάγματα (Αποκ. 12:4).

Η στάση του Εωσφόρου μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τον εκδίωξε από τον ουρανό και τον γκρέμισε στη γη. (Αποκ. 12:17-19) «Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού του πολεμήσαι μετά του δράκοντος και ο δράκων επολέμησε και οι άγγελοι αυτού. Και ουκ ίσχυσεν, ουδέ τόπος ευρέθη αυτώ έτι εν τω ουρανώ, και εβλήθη ο δράκων ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος διάβολος και ο σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην, εβλήθη εις την γήν και οι άγγελοι αυτού μετ αυτού εβλήθησαν». Ο προφήτης Ησαΐας απορεί (12:4): «πως έπεσες από τον ουρανό Εωσφόρε, τέκνο της αυγής;»

Ο Σατανάς θα δεθεί και θα κλειδωθεί στην άβυσσο χίλια χρόνια. Ο Λόγος για τον οποίο θα κλειστεί ο Διάβολος στην άβυσσο, είναι για να μη μπορεί να πλανήσει τους ανθρώπους επι χίλια χρόνια, οπότε δε θα υπάρχει ούτε πόλεμος, ούτε ταραχές, ούτε ληστείες, ούτε γενικώς εγκλήματα κάθε μορφής. Με αυτό τον τρόπο θα φανερωθεί ότι ο Σατανάς είναι εκείνος που πλανάει τον κόσμο και τον ρίχνει στην αμαρτία, στο έγκλημα και την άρνηση του Χριστού. Δηλαδή η αμαρτία γενικώς και όλες οι βιαιότητες και κακίες που βλέπουμε στον κόσμο, οφείλονται σε πλάνη του Σατανά.

Ο Θεός θα αποδείξει με αυτόν τον τρόπο ότι ο Σατανάς είναι ο κύριος αίτιος όλων των κακών που οι άνθρωποι ακολουθούν και πράττουν. Ο Σατανάς είναι ο κόκκινος δράκοντας, όπως περιγράφεται στο ιγ' κεφάλαιο της Αποκαλύψεως και θα δώσει στον Αντίχριστο τη δύναμή του, το θρόνο του και εξουσία μεγάλη. (Αποκάλυψη ιγ:2). Επίσης ονομάζεται, "ο όφις ο αρχαίος", διότι μεταχειρίσθηκε το φίδι για να εξαπατήσει την Εύα και τον Αδάμ και το κατόρθωσε. Ονομάζεται και Διάβολος, διότι διαβάλλει, συκοφαντεί. Είναι "ο κατήγορος των αδελφών ημών, ο κατηγορών αυτούς ενώπιον του Θεού ημών ημέραν και νύκτα" (Αποκάλυψη ια:10). Λέγεται και Σατανάς και πονηρός, διότι είναι πραγματικά πονηρός.

Για να κλεισθεί ο δράκοντας και Σατανάς στη Αβυσσο, δε θα χρειασθούν στρατιές αγγέλων για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν εκεί. Μόνο ένας άγγελος θα κατεβεί από τον ουρανό με μια αλυσίδα και μ' αυτή θα δέσει τον Διάβολο και αφού ξεκλειδώσει την άβυσσο με το κλειδί που κρατάει, θα τον ρίξει μέσα δεμένο και εκεί θα μείνει και θα κλειδωθεί για χίλια χρόνια. Βλέπουμε πόσο εύκολα θα συλληφθεί ο Σατανάς από έναν άγγελο. Σαν να πρόκειται για κάποιο σκυλάκι που κάποιος παίρνει μια αλυσίδα και το δένει για να μην ενοχλεί κανέναν. Μετά όμως από χίλια χρόνια θα λυθεί πάλι για να αποδειχθεί ότι φταίει μεν ο διάβολος που πλανάει τον άνθρωπο και τον οδηγεί στην αμαρτία, στο έγκλημα και στην απιστία, αλλά φταίει και ο άνθρωπος, ο οποίος δέχεται την πλάνη του Σατανά.

Μας εξηγεί ο απόστολος Παύλος πώς ο Αντίχριστος θα πλανήσει τον κόσμο: "Οστις θέλει ελθεί κατ' ενέργειαν του Σατανά εν πάσει δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους, και εν πάση απάτη της αδικίας, μεταξύ των απολλυμένων, διότι δεν εδέχθησαν την αγάπην της αληθείας διά να σωθώσι. Και διά τούτο θέλει πέμψει επ' αυτούς ο Θεός ενέργειαν πλάνης, ώστε να πιστεύσωσιν εις το ψεύδος διά να κατακριθώσι πάντες οι μη πιστεύσαντες εις την αλήθειαν, αλλ' ευαρεστηθέντες εις την αδικίαν". Β' Θεσσαλονικείς β:9-12

Αφού δεθεί ο Σατανάς, σ' αυτό το διάστημα θα βασιλεύσει επάνω στη γη ο Ιησούς Χριστός με όλους τους αγίους όλων των αιώνων. Συγχρόνως θα υπάρχουν και όλοι αυτοί που θα επιζήσουν και θα κατοικούν τη γη, χωρίς να αποτελούν μέλη της εκκλησίας του Χριστού, που θα έχουν σώματα άφθαρτα και αθάνατα. Αυτοί θα έχουν θνητά σώματα, τα οποία όμως θα ζουν εκατοντάδες χρόνια και παντού θα υπάρχει ειρήνη, αφού ο διάβολος θα είναι δεμένος.

Γράφει ο Ησαϊας: "Και ο λύκος θέλει συγκατοικεί μετά του αρνίου, και η λεοπάρδαλις θέλει αναπαύεσθαι μετά του εριφίου και ο μόσχος και ο σκύμνος και τα σιτευτά ομού, και μικρόν παιδίον θέλει οδηγεί αυτά. Και η δάμαλις και η άρκτος θέλουσι συμβόσκεσθαι, τα τέκνα αυτών θέλουσιν αναπαύεσθαι ομού, και ο λέων θέλει τρώγει άχυρον καθώς ο βους. Και θηλάζον παιδίον θέλει παίζει εις την τρύπαν της ασπίδος, και το απογεγαλακτισμένον παιδίον θέλει βάλλει την χείρα αυτού εις την φωλεάν του βασιλίσκου. Δεν θέλουσι κακοποιεί, ουδέ φθείρει εν όλω τω αγίω μου όρει, διότι η γη θέλει είσθαι πλήρης της γνώσεως του Κυρίου, καθώς τα ύδατα σκεπάζουσι την θάλασσαν" (Ησαϊας ια:6-9). Ο Ησαϊας προφητεύει μια κατάσταση επάνω στη γη, όπου θα υπάρχει γενική συμφιλίωση. Ο λύκος με το αρνί, η λεοπάρδαλη με το ερίφιο, η δάμαλη με την αρκούδα και τα παιδάκια στις φωλιές των φαρμακερών φιδιών και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Αυτή η κατάσταση θα υπάρχει στην επίγεια χιλιετή βασιλεία που θα ιδρύσει ο Ιησούς Χριστός, όταν θα κάνει την παρουσία Του επάνω στη γη με πλήθος αγγέλων, όπως γράφει στο κε' κεφάλαιο του Ματθαίου. Εκεί θα στηθούν οι θρόνοι που υποσχέθηκε ο Κύριος στους αποστόλους, "θέλετε καθίσει και σεις επί δώδεκα θρόνους, κρίνοντες τας δώδεκα φυλάς του Ισραήλ". Ματθαίος ιθ:28 Εκεί θα είναι και αυτοί οι οποίοι σφάχθηκαν από τον Αντίχριστο, διότι μαρτύρησαν για τον Ιησού Χριστό και έμειναν στο Λόγο του Θεού και δεν δέχθηκαν να προσκυνήσουν το θηρίο ούτε την εικόνα του, ούτε να βάλουν το χάραγμα στο μέτωπο ή στο δεξί τους χέρι. Θα ζήσουν με το Χριστό χίλια χρόνια με το νέο τους σώμα, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν ακολoύθησαν το Χριστό, δεν θα αναστηθούν.

Ευτυχισμένος και άγιος όποιος λάβει μέρος σ' αυτή την πρώτη ανάσταση. Πρώτη ανάσταση θα έχουν αυτοί που θα λάβουν μέρος στην αρπαγή της εκκλησίας, οι δύο προφήτες που θα τα βάλουν με τον Αντίχριστο επί τριάμιση χρόνια (Αποκάλυψη ια:3-12) και αυτοί που θα σφαγούν από τον Αντίχριστο, διότι θα αρνηθούν να προσκυνήσουν την εικόνα του και να βάλουν το χάραγμα. Αυτοί δεν θα έχουν κανένα κίνδυνο από τον αιώνιο θάνατο, το δεύτερο θάνατο που είναι ταυτισμένος με τη λίμνη του πυρός (Αποκάλυψη κ:14).

Αυτοί, στη χιλιετή βασιλεία, θα είναι βασιλείς και ιερείς του Θεού και του Χριστού. Σ' αυτούς που κέρδισαν εργαζόμενοι τα τάλαντα, ο Κύριος τους είπε: "Εύγε αγαθέ δούλε, επειδή εις το ελάχιστον εφάνης πιστός, έχε εξουσίαν επάνω δέκα πόλεων". (Λουκάς ιθ:17). Στον δεύτερο δούλο είπε: "Και συ γενού εξουσιαστής επάνω πέντε πόλεων". Λουκάς ιθ:19 Αυτή η επαγγελία δεν βρίσκει πουθενά αλλού την εφαρμογή της, παρά μόνο στη χιλιετή βασιλεία.

Ο Σατανάς θα μείνει φυλακισμένος 1.000 χρόνια και στον κόσμο όλο επάνω στη γη θα επικρατεί ειρήνη και ομόνοια, αποδεικτικό στοιχείο ότι αυτός ήταν που παρακινούσε τους ανθρώπους σε μίση, κακίες, πολέμους και αλληλοσφαγές. Μετά χίλια χρόνια θα λυθεί πάλι ο Σατανάς από τη φυλακή του και θα πλανήσει όλα τα έθνη που βρίσκονται στα τέσσερα σημεία της γης, Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση. Θα παρασύρει λοιπόν όλο τον κόσμο σε πόλεμο εναντίον του Χριστού και των αγίων που θα έχουν κέντρο τους την Ιερουσαλήμ. Θα αρχίσει από τον Γωγ και το Μαγώγ και θα συγκεντρώσει τόσο στρατό, "ως η άμμος της θαλάσσης".

Ο Γωγ και ο Μαγώγ αναφέρεται στον Ιεζεκιήλ στο λη' κεφάλαιο, 2 εδάφιο, μαζί με τον Ρως και είναι λαοί της Ανατολής. Ο Σατανάς λοιπόν θα τους παρασύρει να ξεσηκωθούν εναντίον του Χριστού, ο οποίος θα βασιλεύει στη γη μαζί με όλους τους πιστούς, "εν ράβδω σιδηρά", με κέντρο την Ιερουσαλήμ. Ετσι θα αποδειχθεί ότι φταίει, όχι μόνο ο Σατανάς για όλα τα κακά τα οποία συμβαίνουν, αλλά και οι άνθρωποι που τον υπακούουν, πλανώνται και παρασύρονται να ακολουθήσουν και να κάνουν τις πιο απονεννοημένες πράξεις. Μια τέτοια πράξη είναι να πάει ο άνθρωπος εναντίον του Χριστού με την πλανημένη αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να Τον εξουδετερώσει.

Θα περικυκλώσουν λοιπόν το στρατόπεδο των αγίων και την πόλη Ιερουσαλήμ με εκατομμύρια στρατό και σύγχρονα όπλα με την πεποίθηση ότι θα νικήσουν και θα εξοντώσουν το Χριστό και όλους τους αγίους. Δυστυχώς όμως γι αυτούς, η πλάνη τους θα αποδειχθεί πραγματική καταστροφή. Θα κατέβει φωτιά από τον ουρανό και θα τους κατακεραυνώσει και δεν θα προλάβουν να μεταχειρισθούν τις δυνάμεις και να εκμεταλλευτούν το μεγάλο αριθμό των στρατευμάτων τους. Θα αποδειχθεί για τελευταία φορά ότι ο Χριστός δε νικιέται, διότι είναι παντοδύναμος και ότι ο Σατανάς πλανάει τον άνθρωπο και ο άνθρωπος πλανιέται.

Στη συνέχεια θα συλληφθεί ο διάβολος, που πλανάει τους ανθρώπους και τους πλάνησε και αυτή τη φορά που οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να δουν πόσο ωραία ζούσαν, όσο έλειπε από τη ζωή τους. Θα ριχτεί στη λίμνη του πυρός που είναι η αιώνια κόλαση, εκεί που ήδη θα έχει ριχτεί το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης και θα βασανίζονται νύχτα και ημέρα αιωνίως.

Ο λευκός θρόνος είναι χαρακτηριστικό του Θρόνου του Θεού που θα καθήσει πλέον για να κρίνει "ζώντας και νεκρούς". Ο Θεός παρουσιάζεται τώρα ως φοβερός κριτής, ως "πυρ καταναλίσκον", μπροστά από το πρόσωπο του οποίου θα φύγει η γη και ο ουρανός και δεν θα βρεθεί τόπος δι' αυτά.

Αυτή η έκφραση φανερώνει ότι ο Θεός είναι αποφασισμένος να κάνει κρίση και δικαιοσύνη στον κόσμο όλο. Μέχρι τώρα ήταν ο Θεός του ελέους και καλούσε όλους τους ανθρώπους να πιστέψουν στον "Υιό Του το μονογενή", να μετανοήσουν και να σωθούν. Πολλές φορές μακροθύμησε και πολλές φορές δεν επέτρεψε οι πληγές να πέσουν επάνω στους ανθρώπους, για να τους δώσει την ευκαιρία να μετανοήσουν. Η Αγία Γραφή σημειώνει: "... και εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού του έχοντος την εξουσίαν επί τας πληγάς ταύτας και δεν μετενόησαν, ώστε να δώσωσι δόξαν εις αυτόν". Αποκάλυψη ιστ:9

Μπροστά στο λευκό θρόνο θα παρασταθούν μικροί και μεγάλοι για να κριθούν κατά τα έργα τους. Η στιγμή θα είναι φοβερή όσο ποτέ άλλοτε. Αφού και σ' ένα απλό πταισματοδικείο ο άνθρωπος αισθάνεται πολύ άσχημα, πόσο μάλλον μπροστά στο λευκό θρόνο της κρίσεως, όταν μάλιστα γνωρίζει πόσο ένοχος είναι και συγχρόνως αμετανόητος.

Ο Θεός θα ανοίξει τα βιβλία τα οποία γράφουν τα έργα του κάθε ανθρώπου, για να κριθεί ο καθένας σύμφωνα με τα έργα του. Συγχρόνως θα ανοιχθεί το Βιβλίο της ζωής μέσα στο οποίο είναι γραμμένοι αυτοί που πίστεψαν στον Ιησού Χριστό και μετανόησαν και ακολούθησαν το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Αυτοί έχουν ήδη ζωή αιώνιο. Γι αυτό ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός είπε στους εβδομήκοντα, όταν ενθουσιασμένοι επέτρεψαν από την αποστολή τους: "Πλην εις τούτο μη χαίρετε, ότι τα πνεύματα υποτάσσονται εις εσάς, αλλά χαίρετε μάλλον, ότι τα ονόματά σας εγράφησαν εν τοις ουρανοίς". Λουκάς ι:20

Η ανάσταση θα είναι γενική για όλους τους νεκρούς όλων των αιώνων και όλων των εποχών. Θα αναστηθούν αυτοί που πνίγηκαν σε ναυάγια και αυτοί που σκοτώθηκαν σε πολέμους, αυτοί που κάηκαν σε πυρκαγιές. Ο Θεός τα υλικά στοιχεία του σώματός τους θα τα συνθέσει πάλι στο ίδιο σώμα που είχαν και η ψυχή θα επανέλθει μέσα σ' αυτά, όπως αναφέρει στον Ιεζεκιήλ λζ'.

Εκεί μπροστά στο θρόνο θα γίνει δίκαια κρίση και θα λειτουργήσει πλέον η λίμνη του πυρός μέσα στην οποία θα ριχτεί και ο θάνατος και ο άδης και κάθε ένας που δε βρέθηκε γραμμένος στο Βιβλίο της Ζωής. Αυτός θα είναι ο δεύτερος θάνατος. Ο αιώνιος αποχωρισμός του ανθρώπου από τον αιώνιο Δημιουργό και Πλάστη του, ενώ ο πρώτος θάνατος είναι ο αποχωρισμός της ψυχής από το σώμα του.

Η μοναχή

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, έλαβε χώρα σε ένα μοναστήρι το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό το μοναστήρι ζούσαν περίπου πενήντα μοναχές μαζί με την ηγουμένη. Η ζωή τους κυλούσε με τους ίδιους ρυθμούς κι έκαναν σχεδόν κάθε μέρα τις ίδιες δουλειές.

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είχαν καθίσει όλες οι μοναχές να φάνε και ξεκίνησε μια συζήτηση άγνωστου περιεχομένου. Πάνω στην κουβέντα όμως ξέσπασε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στην ηγουμένη και σε μια μοναχή. Οι τόνοι όμως ανέβηκαν πολύ και άρχισε η μία να βλαστημάει την άλλη. Τότε η μοναχή σηκώθηκε, άρπαξε ένα μαχαίρι και πάνω στα νεύρα της το κάρφωσε πάνω σε μια εικόνα της Παναγίας. Μετά από αυτό ο καβγάς σταμάτησε.

Τα χρόνια πέρασαν. Κι αν όχι όλες, οι περισσότερες μοναχές πέθαναν. Το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι ότι η μοναχή που κάρφωσε το μαχαίρι στην εικόνα έχει κι αυτή πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά το χέρι της που έμπηξε το μαχαίρι στην εικόνα ακόμα δεν έχει λιώσει.

26/9/10

Μας προειδοποιεί ο Γέροντας Παΐσιος 16 χρόνια μετά τον θάνατό του!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους τρεις μοναχοί που είδαν τον Γέροντα  Παΐσιο 16 χρόνια μετά τον θάνατο του!
Οι τρεις μοναχοί ενώ περπατούσαν είδαν την λεπτή φιγούρα του Γέροντα να περπατάει δίπλα τους αμέσως τον πλησίασαν  και του ζήτησαν την ευχή του  ο Γέροντας τραβήχτηκε και αντί να τους δώσει την ευχή του τους είπε να προμηθευτούν λάδι και αλεύρι και τους επισήμανε να μεταφέρουν το μήνυμα και στον ηγούμενο τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυξημένη ζήτηση στα προϊόντα αυτά υπάρχει απο τότε σε supermarket της
θεσσαλονίκης.
Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γέροντας αναφέρεται στην οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ο χρόνος θα δείξει.